Om

Här på natalee.se driver jag en inspirationsblogg med inriktning på allt som hör bröllop till (och kanske kan jag få flika in lite vintagemode ifrån mina favoritepoker). Kläder bär jag gärna, helst en blandning av gammalt och nytt och får jag bestämma helt själv, ja då hamnar vi i tidsepoker som 10-, 40-, 50- och 60-tal. Mode var många gånger bättre förr! Mitt absoluta favoritplagg i garderoben är en knallröd sextiotalsstass i alinjeform med trekvartsärmar och världens vackraste struktur i tyget.

Jag läser gärna och mycket, i dagsläget är mina absoluta favoriter 1984, Alkemisten, Hämnden, Livet efter dig och Bleeding Heart Square.

Det bästa som finns i livet (näst min familj) är Albert och Herbert, obegränsad tid för slösurf på Youtube och ändlöst med vackra ting att förgylla vardagen med. Helst i form av klänningar, väskor och bra filmer.

Jag drömmer om hund, ett prylbombat vackert hem att dela med min vackra karl, resor till Skottland och att snart få fart på mina företagaridéer. Tills dess får ni följa med mig på webben bland vintagemode och bröllopsidéer. Väl bekomme.