Uppsatt… eller inte..?

Många många brudar väljer klassiska bruduppsättningar inför deras stora dag. Något jag ibland kan tycka blir lite enformigt och opersonligt, trots att de är väldigt väldigt vackra. Frågan jag tycker att man ska ställa sig är, varför väljer jag den här frisyren? Är det för att det är 100% jag eller för att det är ”så det ska vara”? Våga ta ut svängarna lite, vad sägs om en halvuppsättning, en djup snedbena eller en riktigt vavavoom-style a la hollywood?
31 356 band8 blogger-image--1298851700 hair-extension-styles-for-brides-in-2013-L-wPPEqZ Hair-Romance-30-braids-30-days-2-the-waterfall-braid Kate_hudson Pictures102 robyn Waterfall-Braid-Hairstyle-2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − fyra =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>