Da dam da da…

I onsdags friade jag till min härliga karl och fick ett rungande JA. Jag är så galet lycklig, och vet att Hans är precis lika glad. Det är så självklart att vi gifter oss, det kan inte kännas mer rätt.

IMAG0168Våra fina ringar som jag hittade hos en väldigt välkänd juvelerarbutik online, nämner inga namn, hehe… Hans ring är en slät guldring och min är en slät guldring med tre vackra diamanter.

VI har redan börjat spåna på bröllopet som kommer ta plats nästa år, i den sena våren/tidiga sommaren och det är så skönt att vi verkar vara på samma sida i det mesta, jobbet med gästlista osv gick ganska smidigt, tyvärr så kommer vi inte kunna bjuda alla nära och kära eftersom vi har en tight budget, men närmast sörjande kommer ha en given plats på festen. På vigseln kommer alla som vill vara välkomna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 48

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>