20′s sweet 20′s

I denna Great Gatsby yra tycker jag att det passar sig väl att låta sig inspireras av det vackra 20-talet. Vågar eller vill man inte köra på tjugotalslooken hela vägen, tycker jag att det är tjusigt att våga bära ett snyggt hårsmycke, gärna ett som droppar ner vackert i pannan. Få mer inspiration nedan.

20s fråga frisören.se20tal elinjohanson.seSå otroligt vackert! /www.elinjohanson.setumblr_m2rz9cBXPc1r6qtyoo1_500 zsa VOUGE AMERIKANSKADetta mästerverk från amerikanske VOUGE får mitt hjärta att klappa extra fort. Otroligt fint välkomponerat och väl matchat brud och brudgum emellan. Så ska en slipsten dras! Plus i kanten för de kritstrecksrandiga byxorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + två =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>