Dumpa sagobröllopsångesten

Är ni ett brudpar som varken har lust, tid eller pengar att planera ett påkostat sagobröllop a la Disney, men omgivningen förväntar sig det? Oroa er inte. Det är dags att slänga bort visionen om att tvunget ha ett flådigt bröllop. Det viktigaste med bröllopet är ju faktiskt att två människor väljer att binda sig till varandra både juridiskt och emotionellt. Så vill ni själva gå till rådhuset så gör det! Vill ni själva vigas kyrkligt med endast ett par vittnen, gör det! Många oroar sig över hur det blir med bröllopsfesten, men den tycker jag absolut att man kan ha i samband med vigseln. Jag tycker också att det är helt okej att skjuta på den ett tag. Man kan välja att fira hemma, på restaurang eller hyra en större lokal. Om man nu vill fira stort över huvud taget vill säga.

Summa summarum, släng bort ångesten över allt ni borde göra inför ert bröllop. Endast ni själva bestämmer vad som är bäst för er, inte omgivningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = 9

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>